Stedelijk Interieur Events

Stedelijk Interieur verbindt allerlei mogelijke netwerken. Dit doen wij door middel van masterclasses, excursies en het Landelijk Congres Openbare Ruimte. Vaak samen met partners, maar ook regelmatig op eigen initiatief. 

15 mei 2017

Ook een event organiseren?

Heeft u een onderwerp dat u op de agenda wilt zetten en zoekt u daarvoor een goede organisator én iemand die de doelgroep door en door kent en kan bereiken. Wij ontwikkelen en organiseren dit graag met én voor u!

Neem contact op

Neem eens contact met ons op via e.vaneekelen@elba-rec.nl

 

 

 

 

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Geluk en gezondheid in Stedelijk Interieur

Voor u ligt een gevarieerd nummer van het vernieuwde Stedelijk Interieur. We brengen met dit vakblad oplossingen in de openbare ruimte in beeld en de bijdragen die ontwerpers, beheerders, producenten, beleidsmakers en vele anderen daarin leveren. 

BEKIJK PROJECT

Inschrijving geopend: Stedelijk Interieur Award Beste Openbare Ruimte 2018

Voor het 10e jaar op rij organiseert Stedelijk Interieur de Award Beste Openbare Ruimte, de ‘missverkiezing’ voor de openbare ruimte. Een deskundige jury kiest tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte op 21 juni in Breda, samen met het publiek, de mooiste, beste en gezondste openbare ruimte van Nederland. De inschrijving voor de award is nu geopend.

.

 

BEKIJK PROJECT

Stedelijk Interieur Reizen

Het succes van een studiereis schuilt in onze filosofie in een combinatie van leren, interactie en verrassing. 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS