Stedelijk Interieur Reizen

Het succes van een studiereis schuilt in onze filosofie in een combinatie van leren, interactie en verrassing. Stedelijk Interieur organiseert graag voor u inhoudelijke studiereizen naar allerlei Europese en Nederlandse bestemmingen. U bezoekt interessante gebiedsontwikkelingen en krijgt presentaties van belangrijke deskundigen en sleutelfiguren op het gebied van de openbare ruimte. De reizen kenmerken zich door het inhoudelijke programma (met altijd lokale sprekers) en de ontspannen sfeer in de groep.

15 mei 2017

Leren door interactie
Het succes van een studiereis schuilt volgens de filosofie van Stedelijk Interieur in een combinatie van leren, interactie en verrassing. Daarbij gaat het niet alleen om interactie tussen deelnemers onderling, maar zeker ook om interactie met de te bezoeken stad en de bewoners – van lokale specialisten tot de stedelijke samenleving zelf.

 

Reis op maat
Heeft u een speciale wens voor een studiereis, horen we dat graag. Wij organiseren regelmatig reizen op maat. Wij kunnen het volledige programma voor u uit handen nemen. Wij zoeken naar interessante sprekers, regelen hotels, diners en vluchten en doen de communicatie richting de deelnemers. U hoeft alleen uw wensen aan te geven en kunt vervolgens in het vliegtuig stappen. Neem voor meer informatie contact op met onze reisexpert Jan Jager via j.jager@elba-rec.nl.

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Geluk en gezondheid in Stedelijk Interieur

Voor u ligt een gevarieerd nummer van het vernieuwde Stedelijk Interieur. We brengen met dit vakblad oplossingen in de openbare ruimte in beeld en de bijdragen die ontwerpers, beheerders, producenten, beleidsmakers en vele anderen daarin leveren. 

BEKIJK PROJECT

Inschrijving geopend: Stedelijk Interieur Award Beste Openbare Ruimte 2018

Voor het 10e jaar op rij organiseert Stedelijk Interieur de Award Beste Openbare Ruimte, de ‘missverkiezing’ voor de openbare ruimte. Een deskundige jury kiest tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte op 21 juni in Breda, samen met het publiek, de mooiste, beste en gezondste openbare ruimte van Nederland. De inschrijving voor de award is nu geopend.

.

 

BEKIJK PROJECT

Stedelijk Interieur Reizen

Het succes van een studiereis schuilt in onze filosofie in een combinatie van leren, interactie en verrassing. 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS