Stedelijk Interieur

Stedelijk Interieur is al sinds 2004 hét platform voor professionals die zich bezighouden met de openbare ruimte. Het magazine, de website en nieuwsbrief brengen achtergronden, analyses én oplossingen rond thema’s en processen in de openbare ruimte, zoals straatmeubilair, groen, spelen, beheer, ontwerp. Daarbij horen ook nieuwe thema’s als klimaatadaptatie, vergroening, circulaire economie, smart city en energietransitie. Stedelijk Interieur biedt product nieuws in de nieuwsbrief ‘Nieuw op Straat’: hoogwaardige vakinformatie over producten en projecten in de openbare ruimte. Het platform wordt in 2018 compleet vernieuwd qua inhoud en vormgeving.

15 mei 2017

Stedelijk Interieur richt zich op het in beeld brengen oplossingen in de openbare ruimte en mensen die daarin bewegen. Dit doet het met een diversiteit aan artikelen, met interviews, praktjkvoorbeelden, achtergrondverhalen, opinies en productnieuws. 

Online preview

Gratis een digitaal exemplaar van Stedelijk Interieur ontvangen? Dat kan hier.

 

Abonnement

Stedelijk Interieur is onderdeel van uitgeverij Elba-Rec. De diverse titels die Elba-Rec uitbrengt, bestrijken samen de gehele ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en infra. Daarom hebben wij een abonnementenpakket samengesteld dat alle vakbladen bevat, toegang geeft tot het digitale bladenarchief en korting biedt op onze diverse congressen en studiereizen.

Meer informatie over het afsluiten van een abonnement, kunt u opvragen bij Melina Jansen via m.jansen@elba-rec.nl.

 

 

Bijdrage leveren

Stedelijk Interieur is een platform voor én van professionals in de openbare ruimte. Wij zijn constant op zoek naar opiniestukken, goede verhalen en goede schrijvers.

Heeft u een interessante insteek voor een verhaal, neem contact op met Martin Zuithof via m.zuithof@elba-rec.nl of 06 - 48 38 67 39 .

Adverteren

Adverteren in Stedelijk Interieur kan via een advertentie of een advertorial in het magazine, de website en de nieuwsbrief 'Nieuw op Straat'. Het magazine verschijnt vier keer per jaar, in de maanden maart, juni, oktober en december. Als platform bereikt Stedelijk Inteieur via verschillende crossmediale kanalen - magazine, website, nieuwsbrieven en congressen - een diversiteit aan professionals, beleidsmakers, ontwerpers, overheden, fabrikanten en adviesbureaus. Het is hét platform voor professionals, beslissers en uitvoerders bij publieke, private en kennispartijen.

Meer informatie over de mogelijkheden kunt u opvragen bij Wendy Louwen via w.louwen@elba-rec.nl of 06 - 41 42 10 79. 

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Geluk en gezondheid in Stedelijk Interieur

Voor u ligt een gevarieerd nummer van het vernieuwde Stedelijk Interieur. We brengen met dit vakblad oplossingen in de openbare ruimte in beeld en de bijdragen die ontwerpers, beheerders, producenten, beleidsmakers en vele anderen daarin leveren. 

BEKIJK PROJECT

Inschrijving geopend: Stedelijk Interieur Award Beste Openbare Ruimte 2018

Voor het 10e jaar op rij organiseert Stedelijk Interieur de Award Beste Openbare Ruimte, de ‘missverkiezing’ voor de openbare ruimte. Een deskundige jury kiest tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte op 21 juni in Breda, samen met het publiek, de mooiste, beste en gezondste openbare ruimte van Nederland. De inschrijving voor de award is nu geopend.

.

 

BEKIJK PROJECT

Stedelijk Interieur Reizen

Het succes van een studiereis schuilt in onze filosofie in een combinatie van leren, interactie en verrassing. 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS