Selectieve toegang centrum Utrecht nu SMART

In het centrum van Utrecht heeft Erdi meerdere RVS handbedienbare verzinkbare palen geleverd en geplaatst. Uniek aan deze paal is het elektronische slot. De palen zijn te ontgrendelen met een tag. 

12 juli 2018

Het veranderen van gepersonaliseerde toegangsrechten, het verlenen van tijdsbegrensde toegang en het nagaan van activiteiten zijn te beheren vanuit een Centraal Management Systeem. Elektronische sluitsystemen bieden het voordeel dat diverse vergrendeling scenario’s zich gemakkelijk laten organiseren. Dankzij moderne, software gestuurde technologieën kan er een nagenoeg onbegrensd aantal sloten worden beheerd.  

Verdere voordelen van het elektrische slot:

- Snelle datatransmissie tussen transponder en lezer
- Complexe toegangsrechten in het kader van een virtueel netwerk op de transponder
- Geen omslachtige vervanging van het slot bij verlies van sleutel
- Veranderingen op het gebied van gebruikers vanaf de computer in te stellen

Solar Flash LED-element

Deze verzinkbare palen zijn verder uitgevoerd met een Solar Flash LED-element in de kop van de paal. Dit element is van slagvast polycarbonaat en voorzien van solar technologie en heeft dus geen externe stroombron nodig. De signaalrode LED-verlichting ontsteekt automatisch bij schemering waardoor de attentiewaarde van de paal wordt vergroot en zo ook de veiligheid van de (brom)fietsers.

Meer lezen: Selectieve toegang centrum Utrecht nu SMART

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS