5 redenen om te kiezen voor betonnen parkmeubilair

De creatieve mogelijkheden van beton zijn grenzeloos. Dit solide materiaal is vaak puur van vorm en krachtig in uitstraling. Ideaal voor praktische en decoratieve oplossingen. Struyk Verwo Infra levert parkmeubilair uit eigen collectie én op maat gemaakt.

1 Beton heeft een natuurlijke no-nonsense uitstraling
Beton heeft niet alleen een uitstraling die levendig en vol van structuur is, het is ook – zeker in het grijs – een eerlijk en mooi materiaal. Door terughoudend te zijn in de verschijningsvorm van het betonnen parkmeubilair komen aanwezig groen, gebouwen en kunstwerken beter naar voren in het straatbeeld.

2 Beton geeft vormvrijheid door maatwerk
Beton is een plastisch materiaal en geeft u als ontwerper veel vormvrijheid. De medewerkers van Struyk Verwo Infra denken graag met u mee om samen tot de gewenste oplossing te komen. We kunnen voor ieder element een ontwerp maken, zowel in de vorm van een lay-out als in gedetailleerde productietekeningen. We realiseren de juiste mal en voeren het nodige rekenwerk voor u uit. We doen dat op maat, dus in beperkte series en voor unieke stukken. De producten worden altijd vervaardigd door ervaren experts met vakmanschap.

3 Beton is circulair en gaat lang mee
Betonnen parkmeubilair kan worden teruggenomen om te worden gebroken in kleine fracties beton. Deze betonnen fracties worden binnen de betonsector voor 100% hergebruikt. Parkmeubilair van beton heeft bovendien een zeer lange technische levensduur (minimaal 15 jaar) en hoeft bijna niet te worden hersteld en/of vervangen na vandalisme. Dit scheelt in het gebruik van primaire grondstoffen en energieverbruik.

4 Beton biedt oplossingen binnen budget
Struyk Verwo Infra heeft meer dan 250 verschillende mallen voor betonnen straatmeubilair op voorraad waarmee u de openbare ruimte vorm kunt geven. Door gebruik te maken van deze bestaande collectie modellen straatmeubilair drukt het ontwerp minder op uw budget en heeft u meer ruimte om uw gewenste ontwerp te realiseren.

5 Beton is uitstekend te combineren met hout en bamboe
Betonnen parkmeubilair met houten zittingen geeft een comfortabele zit. Het beton zorgt voor een solide onderstel en het hout maakt de bank uitnodigend door zijn warme uitstraling. Wij bieden zowel latten als balken zittingen met 100% FSC©-hout. Wilt u liever geen hardhout toepassen? Wij bieden ook zittingen van bamboe aan.

Meer informatie?
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van straatmeubilair in beton. Neem contact op met uw vaste contactpersoon of stel u vraag via het informatie- aanvraagformulier.

Foto's: Struyk Verwo Infra

02 juli 2020

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Nieuw: FalcoKink afvalbak

Falco presenteert een nieuw model afvalbak: de FalcoKink, met een origineel rond design.

BEKIJK PROJECT

Easy zitbanken voor Assumerhof Heemskerk

Op een perceel aan de buitenkant van Heemskerk, omringd door water, is een indrukwekkend nieuwbouwplan gerealiseerd. Met zichtlijnen naar een kasteel en omringd door groene velden en sportfaciliteiten is een ensemble van villa’s, half vrijstaande woningen en appartementengebouwen gerealiseerd.

BEKIJK PROJECT

5 redenen om te kiezen voor betonnen parkmeubilair

De creatieve mogelijkheden van beton zijn grenzeloos. Dit solide materiaal is vaak puur van vorm en krachtig in uitstraling. Ideaal voor praktische en decoratieve oplossingen. Struyk Verwo Infra levert parkmeubilair uit eigen collectie én op maat gemaakt.

BEKIJK PROJECT

PARTNERS