Nieuw: magazine Mooi Meubilair!

In september valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooi Meubilair op de mat. Met interviews en inspirerende projectverhalen over straatmeubilair, maar ook diverse andere aspecten binnen de inrichting van de publieke ruimte, denk aan kunst, verlichting en groen.

Zo leest u meer over de herinrichting van het Wilhelminaplein in Leeuwarden en het Piet Soerplein in Havelte. Een productontwerper over zijn vak en dé trends op het gebied van straatmeubilair en gaan we in op de vraag hoe je een onderscheidend, aantrekkelijk (winkel)centrum maakt waar mensen graag verblijven.

Heb je geen abonnement op Stedelijk Interieur of wil je een eigen (gratis) exemplaar? Meld je hier aan: www.mooimeubilair.nl

Beeld: Falco

10 juli 2020

MEER UPDATES

Vacature: Gebiedsregisseur - Gemeente Oss

Jij bent de schakel tussen de gemeente en de mensen die wonen en ondernemen in jouw gebied. Samen met hen werk je aan een prettige en veilige leefomgeving.

We hebben Oss op de kaart in drie gebieden verdeeld. Ieder gebied heeft een eigen regisseur. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor wethouders, bewoners, bedrijven én collega’s van de gemeente. Burgerparticipatie wordt een steeds belangrijker middel om samen invulling te geven aan de openbare ruimte. Jij bent bijvoorbeeld aanwezig bij wijk- en dorpsraden en ondernemingsverenigingen. De signalen die je daar krijgt, bespreek je met je gebiedsopzichters. Zij zorgen voor het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte in jouw gebied.

BEKIJK PROJECT

Nu verkrijgbaar: Mooie Pleinen 2020!

In december valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooie Pleinen op de mat. Het magazine is voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, realiseren en het beheer van de openbare ruimte. Vraag nu uw gratis exemplaar aan!

BEKIJK PROJECT

Zo ontwikkel je een stad als park

Geïnspireerd door buitenlandse voorbeelden introduceerde stadmaker Martine Sluijs de term ‘parkinclusief ontwikkelen’. Binnen deze integrale gebiedsontwikkeling wordt bij (nieuwe) bebouwing gebruikgemaakt van het aanwezige landschap. Sabine Boukens formuleerde breed toepasbare inrichtingsprincipes om het concept in de praktijk te brengen. 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS