Nieuw: magazine Mooi Meubilair!

In september valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooi Meubilair op de mat. Met interviews en inspirerende projectverhalen over straatmeubilair, maar ook diverse andere aspecten binnen de inrichting van de publieke ruimte, denk aan kunst, verlichting en groen.

Zo leest u meer over de herinrichting van het Wilhelminaplein in Leeuwarden en het Piet Soerplein in Havelte. Een productontwerper over zijn vak en dé trends op het gebied van straatmeubilair en gaan we in op de vraag hoe je een onderscheidend, aantrekkelijk (winkel)centrum maakt waar mensen graag verblijven.

Heb je geen abonnement op Stedelijk Interieur of wil je een eigen (gratis) exemplaar? Meld je hier aan: www.mooimeubilair.nl

Beeld: Falco

10 juli 2020

MEER UPDATES

Vacature: Relatiebeheerder - Openbare Ruimte

Ons team Advies en Relatiebeheer is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en het vormgeven van contracten met de gemeenten. We adviseren en ondersteunen bij het afvalbeleid en zetten nieuwe projecten op, op het gebied van afval, openbare ruimte en circulaire economie. Naast gemeenten, werken onze relatiebeheerders ook voor commerciële klanten bij evenementen in de regio, zoals de Vierdaagse.

BEKIJK PROJECT

‘We willen een positieve impuls richting de markt geven’

BEKIJK PROJECT

#Gebiedsontwikkeling #vakblad #klimaatadaptatie #woningbouw

Stedelijk Interieur 4 komt bijna uit!

BEKIJK PROJECT

PARTNERS