Nieuw: magazine Mooi Meubilair!

In september valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooi Meubilair op de mat. Met interviews en inspirerende projectverhalen over straatmeubilair, maar ook diverse andere aspecten binnen de inrichting van de publieke ruimte, denk aan kunst, verlichting en groen.

Zo leest u meer over de herinrichting van het Wilhelminaplein in Leeuwarden en het Piet Soerplein in Havelte. Een productontwerper over zijn vak en dé trends op het gebied van straatmeubilair en gaan we in op de vraag hoe je een onderscheidend, aantrekkelijk (winkel)centrum maakt waar mensen graag verblijven.

Heb je geen abonnement op Stedelijk Interieur of wil je een eigen (gratis) exemplaar? Meld je hier aan: www.mooimeubilair.nl

Beeld: Falco

10 juli 2020

MEER UPDATES

Nieuw: magazine Mooi Meubilair!

In september valt samen met Stedelijk Interieur 3 de special Mooi Meubilair op de mat. Met interviews en inspirerende projectverhalen over de inrichting van de publieke ruimte. Vraag nu een gratis exemplaar aan!

BEKIJK PROJECT

Wettelijke normen lijken onontkoombaar

Circulaire pleinen. Het klinkt goed, maar wat betekent het? Hoe ontwerp je een circulair plein en hoe leg je dat aan? Belangrijk is de definitie van circulariteit, zegt Donica Buisman, directeur van Stichting RAUM die zich bezighoudt met het vormgeven van het toekomstig stadsleven. 

BEKIJK PROJECT

Participatie in coronatijd: kansen en valkuilen

Hoe laat je in deze crisistijd bewoners participeren? Deze vraag stond centraal tijdens het webinar georganiseerd door Stadszaken, Stedelijk Interieur en Citisens op 27 mei.

BEKIJK PROJECT

PARTNERS