Nieuw: magazine Mooi Meubilair!

In september valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooi Meubilair op de mat. Met interviews en inspirerende projectverhalen over straatmeubilair, maar ook diverse andere aspecten binnen de inrichting van de publieke ruimte, denk aan kunst, verlichting en groen.

Zo leest u meer over de herinrichting van het Wilhelminaplein in Leeuwarden en het Piet Soerplein in Havelte. Een productontwerper over zijn vak en dé trends op het gebied van straatmeubilair en gaan we in op de vraag hoe je een onderscheidend, aantrekkelijk (winkel)centrum maakt waar mensen graag verblijven.

Heb je geen abonnement op Stedelijk Interieur of wil je een eigen (gratis) exemplaar? Meld je hier aan: www.mooimeubilair.nl

Beeld: Falco

10 juli 2020

MEER UPDATES

Zo bestuur je een slimme stad

Het nieuwe boek ‘Zo bestuur je een slimme stad’ onderzoekt hoe technologie politiek en openbaar bestuur verandert.

BEKIJK PROJECT

Integraal ontwikkelen aan de stadsranden, zo doe je dat

Nederland staat aan de vooravond van een grote verbouwing. Tot 2030 zijn een miljoen extra woningen nodig. Woningen die niet allemaal binnen de stad passen. Tegelijkertijd oefenen verscheidene andere grote opgaven ruimtelijke druk uit op de beperkt beschikbare gronden die ons kikkerlandje te bieden heeft. Denk aan de energietransitie, klimaatadaptatie en bedrijvigheid. Hoe balanceren we dat allemaal?

BEKIJK PROJECT

Nu verkrijgbaar: Mooie Pleinen 2020!

In december valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooie Pleinen op de mat. Het magazine is voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, realiseren en het beheer van de openbare ruimte. Vraag nu uw gratis exemplaar aan!

BEKIJK PROJECT

PARTNERS