Nu verkrijgbaar: Mooie Pleinen 2020!

In december valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooie Pleinen op de mat. Het magazine is voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, realiseren en het beheer van de openbare ruimte.

04 december 2020

In deze editie van Mooie Pleinen treft u vier artikelen over pleinen in Nederland aan: het Kerkplein in Hoogeveen, de Garenmarkt in Leiden, de Grotestraat in Nijverdal en Esplanade in Almere.

Naast achtergrondverhalen over pleinen wordt in deze uitgave onder andere aandacht besteed aan actuele onderwerpen die in relatie staan tot pleinen, zoals veiligheid, circulariteit en waterbuffering op en rond pleinen, en een interview met gedragspsycholoog Anho travaille over gedrag in de openabare ruimte. 

Heeft u geen abonnement op Stedelijk Interieur of wilt u een eigen (gratis) exemplaar? Kijk op www.mooiepleinen.nl

MEER UPDATES

Zo bestuur je een slimme stad

Het nieuwe boek ‘Zo bestuur je een slimme stad’ onderzoekt hoe technologie politiek en openbaar bestuur verandert.

BEKIJK PROJECT

Integraal ontwikkelen aan de stadsranden, zo doe je dat

Nederland staat aan de vooravond van een grote verbouwing. Tot 2030 zijn een miljoen extra woningen nodig. Woningen die niet allemaal binnen de stad passen. Tegelijkertijd oefenen verscheidene andere grote opgaven ruimtelijke druk uit op de beperkt beschikbare gronden die ons kikkerlandje te bieden heeft. Denk aan de energietransitie, klimaatadaptatie en bedrijvigheid. Hoe balanceren we dat allemaal?

BEKIJK PROJECT

Nu verkrijgbaar: Mooie Pleinen 2020!

In december valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooie Pleinen op de mat. Het magazine is voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, realiseren en het beheer van de openbare ruimte. Vraag nu uw gratis exemplaar aan!

BEKIJK PROJECT

PARTNERS