Nu verkrijgbaar: Mooie Pleinen 2020!

In december valt samen met Stedelijk Interieur de special Mooie Pleinen op de mat. Het magazine is voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, realiseren en het beheer van de openbare ruimte.

04 december 2020

In deze editie van Mooie Pleinen treft u vier artikelen over pleinen in Nederland aan: het Kerkplein in Hoogeveen, de Garenmarkt in Leiden, de Grotestraat in Nijverdal en Esplanade in Almere.

Naast achtergrondverhalen over pleinen wordt in deze uitgave onder andere aandacht besteed aan actuele onderwerpen die in relatie staan tot pleinen, zoals veiligheid, circulariteit en waterbuffering op en rond pleinen, en een interview met gedragspsycholoog Anho travaille over gedrag in de openabare ruimte. 

Heeft u geen abonnement op Stedelijk Interieur of wilt u een eigen (gratis) exemplaar? Kijk op www.mooiepleinen.nl

MEER UPDATES

Vacature: Relatiebeheerder - Openbare Ruimte

Ons team Advies en Relatiebeheer is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en het vormgeven van contracten met de gemeenten. We adviseren en ondersteunen bij het afvalbeleid en zetten nieuwe projecten op, op het gebied van afval, openbare ruimte en circulaire economie. Naast gemeenten, werken onze relatiebeheerders ook voor commerciële klanten bij evenementen in de regio, zoals de Vierdaagse.

BEKIJK PROJECT

‘We willen een positieve impuls richting de markt geven’

BEKIJK PROJECT

#Gebiedsontwikkeling #vakblad #klimaatadaptatie #woningbouw

Stedelijk Interieur 4 komt bijna uit!

BEKIJK PROJECT

PARTNERS