Future City-boek

Dit jaar onderzoekt de Future City Foundation met 26 partners hoe we de smart city moeten ontwerpen. We denken dat de stedenbouw en de producten die daaruit voortkomen radicaal veranderen. Net zoals dat gebeurde met andere bedrijfstakken. We willen begrijpen hoe dat gebeurt, welke kansen dat oplevert en welke risico’s er aan kleven. 

20 maart 2018

De resultaten van het project presenteren we in een boek – genaamd ‘Een slimme stad, zo doe je dat – Verbonden, flexibel en betekenisvol; maak de echte future city’. U kunt het boek (met ruim 200 pagina’s) aanvragen via het aanvraagformulier. Digitaal lezen is gratis, voor een gedrukte versie vragen we €29,-.

Lees hier alvast de samenvatting: “Verbonden, flexibel en betekenisvol: zo ontwerp je de echte smart city”

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Stedelijk Interieur

‘De gezonde stad’ is een belangrijke thema voor ontwerpers van de openbare ruimte. Stedelijk Interieur belicht op onafhankelijke wijze klimaatadaptatie en vergroening. Hier vindt u onze mediakaart.

BEKIJK PROJECT

Future City-boek

In het boek ‘Een slimme stad, zo doe je dat – Verbonden, flexibel en betekenisvol; maak de echte future city’. is op initiatief van de Future City Foundation samen met 26 partners onderzocht hoe we de smart city moeten ontwerpen. 

BEKIJK PROJECT

Smart City Magazine 4

We produceren en verzamelen steeds meer data en roepen dat we steeds meer inzage willen in gegevens. Tegelijkertijd willen we ook niet dat alles zomaar openbaar is. In dit magazine bekijken we het thema ‘Data in de smart city’ van verschillende invalshoeken.

BEKIJK PROJECT

PARTNERS