Etage fietsparkeren op hoog internationaal niveau

Ons etagefietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem. Niet alleen in Nederland is dit een populair fietsparkeersysteem. Ook in het buitenland zijn vele FalcoLevels geplaatst. Lees meer over FalcoLevel Premium+ in het buitenland!

13 juli 2018

Ons etage fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem en voldoet voor zowel h.o.h. afstand 40 cm als 37,5 cm aan de eisen van het FietsParKeur. Niet alleen in Nederland is dit een populair fietsparkeersysteem. Ook in het buitenland zijn al vele FalcoLevels geplaatst.

Internationaal bedrijf

Falco is actief in verschillende landen. In Duitsland, Denemarken en de U.K. worden Falco producten verkocht via onze dochterbedrijven. Daarnaast hebben we in veel Europese landen een vertegenwoordiging die Falco producten verkoopt. 

Scotland

Abellio ScotRail, het Schotse vervoerbedrijf heeft via dochterbedrijf Falco U.K al een groot aantal Schotse stations voorzien van etagerekken, met overkappingen om droog te parkeren. In totaal zullen er in drie jaar tijd 3500 fietsparkeerplekken worden gerealiseerd bij verschillende stations. Het doel is om het gebruik van fietsen onder de forensen te verhogen met minstens 3%.

Cycle hubs U.K.

In de U.K. heeft men onder de naam Mini Holland een totaalaanpak om het fietsen te stimuleren, met name in de grote steden. Onderdeel van deze aanpak zijn zogenaamde cycle hubs; fietsoverkappingen in combinatie met fietsparkeersystemen. In Londen zijn bijvoorbeeld 8 van deze cycle hubs geplaatst en ook in andere delen van de U.K zijn deze cycle hubs geplaatst, geproduceerd bij Falco's hoofdvestiging in Vriezenveen.

Polen

Ook Polen zijn inmiddels meerdere Falco overkappingen en etagerekken geplaatst.

Denemarken

Het centrum van Odense, Denemarken, wordt compleet gerenoveerd in een groene wijk met woningen, cultuurvoorzieningen en ondergrondse parkeerfaciliteiten. Odense is een echte fietsstad en Falco heeft gezorgd dat er ruim 300 fietsen geparkeerd kunnen worden in deze nieuwe wijk in Odense.

Zweden

In het Zweedse Uppsala kunnen maar liefst 1680 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLevel Premium+.

Compact fietsparkeren

Het etagerek FalcoLevel Premium+ is niet de enige oplossing indien er behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen of juist als er weinig ruimte beschikbaar

Bekijk op de Falco website ons gehele assortiment compact fietsparkeren. 

Odense is een echte fietsstad en Falco heeft gezorgd dat er ruim 300 fietsen geparkeerd kunnen worden in deze nieuwe wijk in Odense.

In het Zweedse Uppsala kunnen maar liefst 1680 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLevel Premium+
.
Cycle hubs U.K.
In Londen zijn 8 van deze cycle hubs geplaatst en ook in andere delen van de U.K zijn deze cycle hubs geplaatst, geproduceerd bij Falco's hoofdvestiging in Vriezenveen.

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS