Fietspomp Falcofiks 2.0

Wilt u uw bezoekers, medewerkers of klanten stimuleren om de fiets te (blijven) gebruiken? Dan is het raadzaam om naast goede fietsparkeergelegenheid, ook te zorgen voor extra service zoals bijvoorbeeld het aanbieden van een goede fietspomp.

08 oktober 2018

Materiaal en opties

De FalcoFiks Fietspomp is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Sommige onderdelen zijn van RVS. Het is mogelijk om de pomp te personaliseren  door het aanbrengen van logo's of tekstlabels. De fietspomp kan worden gepoedercoat in een gewenste RAL kleur.

Op de manometer van de fietspomp kan worden afgelezen wat de druk is van de fietsband. De pomp is voorzien van een verloopnippel; hierdoor is het mogelijk dat de banden van allerlei fietsen kunnen worden opgepompt.
Een aangelaste voetplaat is onderdeel van de FalcoFiks 2.0 fietspomp. 

Locatie

De FalcoFiks Fietspomp kan overal geplaatst worden, maar kan zeker uitkomst bieden bij locaties als een fietsenstalling, school, langs fietsroutes of bijvoorbeeld horecagelegenheden. U plaatst de fietspomp bij voorkeur op een droge locatie en/of op een locatie met toezicht.

Fietsreparatiezuil

In de FalcoFiks serie 2.0 is ook een reparatiezuil verkrijgbaar. Met deze zuil zijn eenvoudige reparaties en onderhoud uit te voeren. Qua uiterlijk passen de pomp en de zuil perfect bij elkaar. Hier kunt u de pomp en zuil samen bestellen.

Meer lezen welke producten Falco biedt op het gebied van fietsmarketing? Bekijk ons assortiment hier op onze website.

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS