Nieuwe ‘openbare ruimte’ voor keramische inspiratie: inspire!

Betrokken bij de inrichting van openbare ruimte? Laat je inspireren door de meest uiteenlopende keramische bestratingsprojecten. Bekijk ze op het nieuwe online platform www.inspire-openbareruimte.nl, een database voor het zoeken naar bijzondere toepassingen met straatbakstenen!

16 november 2018

Versterken identiteit

Een park of een stadscentrum visueel upgraden, het versterken van de identiteit van een buurt, het verkeer geleiden, de leefbaarheid en sociale cohesie bevorderen, het komt allemaal aan bod op het online platform.

Bijzondere toepassingen

Het platform www.inspire-openbareruimte.nl inspireert met toonaangevende Nederlandse en incidenteel buitenlandse keramische bestratingsprojecten. Het toont updates en projecten die aandacht verdienen. Inspire! is er voor liefhebbers van gebakken bestrating die op zoek zijn naar nieuwe en bijzondere toepassingen met straatbakstenen.

Breed inspireren

Naast het platform brengen we ook het inspire! magazine uit. Hierin worden met regelmaat actuele ontwikkelingen in de markt aangestipt, om planologen, ontwerpers, stedenbouwkundigen én de bouwsector breed te inspireren. Wil je het magazine inspire! ontvangen? Mail dan je contactgegevens naar marketing.nl@wienerberger.com.

 

Handige zoekfunctie om snel te vinden waar je naar opzoek bent.

Mooie fotografie en inspirerende interviews bij elk project.  

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS