Uitbreiding bestaande overkappingen van Falco

Ooit een Falco overkapping geplaatst, maar nu behoefte aan uitbreiding? Onze overkappingen worden modulair opgebouwd en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. Een duurzame oplossing! Bekijk voorbeelden van overkappingen die zijn uitgebreid.

26 oktober 2018

Ooit een Falco overkapping geplaatst, maar nu, jaren later, blijkt de overkapping toch niet ruim genoeg? Dan is het wellicht niet nodig om de huidige overkapping af te breken en een geheel nieuwe, grotere overkapping te plaatsen. Zeker niet omdat onze overkappingen duurzaam zijn en lang mee gaan.

Onze overkappingen, of het nu een transparante overkapping betreft of een houten overkapping gaat, worden modulair opgebouwd. De basis is een beginvak en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. 

Voorbeelden

In Borculo hebben we een transparante overkapping FalcoGamma uitgebreid en in Rotterdam is bij een houten FalcoLok overkapping een aanbouwvak bijgeplaatst.

Opties overkappingen

Er zijn vooraf een aantal keuzes die gemaakt dienen te worden; wenst u een enkelzijdige of dubbelzijdige overkapping? Welke wandbekleding heeft uw voorkeur? Moet de overkapping transparant zijn, open of afsluitbaar? De stalen delen gepoedercoat of thermisch verzinkt?

FSC-keurmerk

De kwaliteit van onze overkappingen is erg goed. Jaren later staan de overkappingen nog stevig als een huis en is er geen reden om ze te vervangen.

Hout verkleurt wel in de buitenlucht, het  verschil tussen het nieuwe en oude gedeelte van de overkapping is dan ook duidelijk te zien. Voor de klant was dit geen enkel probleem en uiteindelijk zal dit verschil steeds minder groot worden. 

Falco draagt het FSC keurmerk een warm hart toe en we verkopen uitsluitend FSC® gecertificeerd hout. Ten aanzien van het tropisch hardhout levert Falco dan ook met de claim FSC 100%.

Fietsenrekken
Uiteraard kan Falco ook zorg dragen voor de levering van fietsenrekken in de fietsoverkapping. We bieden een breed assortiment fietsenrekken aan. Wilt u advies over uw situatie? Onze projectadviseur komt graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees hier meer over de optie om bestaande overkappingen uit te breiden.
 

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS