Whitepaper Onkruidpreventie in de openbare ruimte

Het professioneel gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen op verhardingen is al enige tijd niet meer toegestaan in verband met het afspoelen van glyfosaten.

25 oktober 2018

Afgelopen zomer hebben wij het borstelen, branden en stomen dan ook veelvuldig mogen aanschouwen. Deze methoden zijn helaas ook milieubelastend (CO2, energie), arbeidsintensief en komen bovendien jaarlijks terug.

Preventie

Een eerste stap voor goed onkruidbeheer is dan ook preventie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. In de nieuwste whitepaper ‘Onkruidpreventie in de openbare ruimte’ van Struyk Verwo Infra staan praktische tips voor het aanleggen van verhardingen en het slim gebruik maken van groen in de buitenruimte.

Download de gratis whitepaper Onkruidpreventie in de openbare ruimte.

 

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Beste Openbare Ruimte

Groene Loper Breda wint Falco Award Beste Openbare Ruimte

De Groene Loper in Breda is de beste openbare ruimte van Nederland. Dat hebben een vijfkoppige vakjury en 100 openbare ruimte professionals op 15 juni 2017 besloten op het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) in Hilversum.
 

BEKIJK PROJECT

Buurtvoorziening

Oplossing voor kwetsbare ouderen in de wijk: de Mitchi-Noeki

De naam Michi-Noeki is afgeleid van het Japanse Michi-no-eki: goed toegeruste halteplaatsen op het brandpunt van verkeersstromen, halteplaatsen waarvan er in Japan vele bestaan.

 

BEKIJK PROJECT

Slim fietspad

‘Dit fietspad is sneller en slimmer dan het weerbericht'

De gemeente Ede heeft een verwarmd fietspad, op basis van verwarmingselementen en zonne-energie. ‘Het vergt nauwelijks onderhoud, is verwarmd en energieneutraal. Dit is nog maar het begin.' Impressie: Warmtebedrijf Ede 

BEKIJK PROJECT

PARTNERS